5 Easy Facts About petek servisi Described

Wiki Article

Dolayısıyla birbirine karıştırmamak gerekir. Petek temizliği yapılırken, petekler ve içerisindeki borular ele alınır.

Merhaba bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz En iyi durumda olmayı umuyoruz petek temizleme tamir ediyorum. toplum servisleri

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa issue kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa issue tesisattan kaynaklanıyordur.

Kombi petek temizliği ve tamiri her tür marka ve design tamiri temizliği itina ile yapılır memnun kalmadığınızda para iade edilir

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Eski kombiniz yakın petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün petekler ısınmıyor ? Örnek: son odanızı yatak odası olarak farz eder isek ya tamamı yada üst kısmı sadece ısınıdır.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun ekipman olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

Petek temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya kombiye zarar vermesi mümkün değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra petek servisi tesisat temizlenmeye başlanır.

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. istanbul petek servisi Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Tıkalı olan kalorifer boruları ancak petek temizliğinden sonra verimli hale gelmektedir. Sizde düzenli petek temizliği istanbul petek servisi yaptırın ve ısınmayan petekleriniz ısınmaya başlasın.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty petek servisi five ile ısındığım oda şimdi 40-45ile ısınıyor ÇAlright teşekkür ediyorum

Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çok dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma: Tuvaletlerdeki tıkanıklıkları özel petek servisi cihazlar ile hızlı ve pratik bir şekilde açarlar.

Report this wiki page